Den Beste Plasseringen For Et Rundt Teppe

Home Improvement

Tradisjonelle vs. Ikke-Tradisjonelle Tepper

Man ser ofte at de fleste går for et klassisk firkantet eller rektangulært teppe. Men det er noen rom bare skriker etter noe som er nytt og annerledes! Noe som ikke er tradisjonelt, som et rundt teppe!

Det kan være litt av en utfordring å finne ut hvor man skal plassere et teppe som er rundt. På grunn av den litt rare formen kan det være vanskelig å vite om teppet kommer til å passe inn med dekoren. Runde tepper er ikke kun for runde rom heller. De bør begrenses til rom som er runde eller avrundede. Det er ikke så vanskelig som man skulle tro, og det kreves ofte at man tenker utenfor boksen!

Et triks som mange designere benytter seg av er at de plasserer et rundt teppe i et lite rom slik at rommet virker større enn det egentlig er! Grunnen til at dette fungerer er at det runde teppet virker distraherende fra størrelsen på rommet.

Hvor bør de plasseres?

Her er noen ulike områder man kan plassere et rundt teppe:

  1. I midten av rommet, med et teppe som er stort nok til at alle de store møblene i rommet står på teppet. Dette hjelper til med å lage en fysisk forbindelse mellom hovedelementene i rommet og gjør at det føles sammenhengende og definert. Du kan kjøpe runde tepper i ulike størrelser på TrendCarpet.
  2. For å vise frem et rundt spisebord og en rund lampe. Sørg for at teppet står midt under bordet.
  3. Rom som har buede vinduer. Det vil virkelig fremheve skjønnheten og elegansen i et slikt rom. Dersom du har et rundt sofabord på det runde teppet vil rommet bli enda mer elegant!
  4. En annen fantastisk mulighet er å ha et slikt teppe oppå vegg-til-vegg-teppet du allerede har, slik at du kan legge til en morsom farge eller mønster. Denne stilen med et teppe oppå vegg-til-vegg-teppet vil gi rommet et veldig stilig design med en artistisk look og følelse i rommet!
  5. Du kan også ha denne typen teppe i rom som har en mer minimalistisk stil med få møbler. Dette gir det runde teppet enda større muligheter til å vise frem sin runde form! Det er også verdt å nevne at runde tepper kan mykne opp de harde kantene som små rom ofte har.
  6. Vi kan ikke glemme inngangspartiet i hjemmene våre! Disse runde teppenepasser perfekt i entreen. Et fargerikt eller mønstret teppe passer perfekt sammen med et lite møbel, og vil skape en vakker og unik atmosfære.
  7. Selv om din stue har en åpen løsning, som for eksempel en loftsleilighet, eller om du har et rom som er stort nok til at du har et avskjermet sted i rommet, som en lesekrok eller studieområde,vil et rundt teppe fra TrendCarpet gjøre underverker i både dette området, og andre lignende områder i ditt hjem!